
Ingrediënten:
40ml Fütyülős Epres rozé of Fütyülős Tutti Frutti
20ml suikersiroop
20ml citroensap
80ml bruiswater
Ijsblokjes
Zo maak je:
Vul een glas met ijs.
Schenk de Fütyülős in het glas.
Voeg het suikersiroop en de citroensap toe.
Vul het glas aan met 80ml bruisend water.
Garneer met een schijfje citroen. Cheers!


Ingrediënten:
40ml Fütyülős Trópusi Gyümölcsök
300ml sinas frisdrank
Ijsblokjes
Zo maak je:
- Vul een glas met ijs.
- Schenk de Fütyülős Trópusi Gyümölcsök in het glas.
- Voeg de sinas frisdrank toe.
- Garneer met een schijfje limoen en munt. Cheers!
Ingrediënten:
40ml Fütyülős Görögdinnye
300ml Sprite
Limoen
Ijsblokjes
Zo maak je:
- Vul een glas met ijs.
- Giet 40 ml Fütyülős Görögdinnye in het glas en voeg 300 ml Sprite toe.
- Garneer met een schijfje limoen en munt


Ingrediënten:
40ml Fütyülős Csokis Mogyorós
200ml Cola
Ijsblokjes
Zo maak je:
- Vul een glas met ijs.
- Giet 40 ml Fütyülős Csokis Mogyorós in het glas en voeg 200 ml Cola toe.
Budapest Mule

Ingrediënten:
40ml Unicum Szilva
Gemberbier
Een teentje limoen
Ijsblokjes
Zo maak je:
- Vul een glas met ijs.
- Giet 40 ml Unicum Szilva in het glas en voeg de gemberbier toe.
- Knijp het limoensap in de cocktail en laat dit stukje in de drank zitten.
- Roer voorzichtig door.
- Garneer met een schijfje limoen of een schijfje gember.
Zwack & Soda

Ingrediënten:
40ml Unicum Szilva
20ml vers geperste limoen
15ml suikersiroop
2 sinaasappelschillen en 2 citroenschillen
Bruiswater
Zo maak je:
- Giet het Unicum Szilva in het glas, behalve de bruiswater, en meng de ingrediënten met een menglepel en een paar ijsblokjes.
- Voeg de bruiswater toe en indien nodig meer ijs.
Baricola

Bariton
Ingrediënten:
40ml Unicum Barista
Kwaliteit Cola
Ijsblokjes
Zo maak je het:
- Vul een longdrinkglas met ijs, voeg Unicum Barista toe en vul het aan met premium cola.
- Roer het geheel een of twee keer lichtjes door met een barlepel en sprenkel hier een klein beetje limoen overheen.

Ingrediënten:
40ml Unicum Barista
Tonic
Ijsblokjes
Zo maak je het:
- Vul een longdrinkglas met ijsblokjes en darnaa met Tonic , maar zorg wel dat er genoeg ruimte overblijft voor een shot Unicum Barista.
- Giet de Unicum Barista voorzichtig over de ijsblokjes. Als je het langzaam doet, blijft het unicum bovenop de tonic liggen.

Ingrediënten:
40ml Hubertus Eredeti of Hubertus Vernarancs
Ijsblokjes
Tonic
Garneer met een schijfje limoen


Ingrediënten:
40ml St. hubertus Erdei
30ml Frambozensiroop
Ijsblokjes
Bruiswater
Ingrediënten:
40ml Hubertus 33
1,5 dl zwarte of vruchtenthee
sinaasappelschijfje
kaneelstrooisels of kaneelstokjes
kruidnagel
